Misc info

Om mig

Välkommen till min blogg! Kul att du hittade hit:-)

I den här bloggen finner du recept på både mat & bak, klassiskt som nytt. Det slinker även in en del sk DIY (Do It Yourself) pyssel, & lite annat smått & gott.

Jag är född & uppvuxen i Stockholmsförorten på 80-talet, med svenska och libanesiska rötter. Har alldeles på tok för många intressen. Det mesta som har med kreativitet och skapande att göra hamnar i den listan. Allra största passionen är att teckna & måla, det har jag pysslat med & älskat ända sedan barnsben. Så för mig har det varit ganska naturligt varje gång jag fått upp ögonen för någon annan hobby som påminner om den förstnämnda.

Värt att ha i åtanke vid besök av denna blogg är att jag är självlärd, i alla mina hobbys (bortsett från en make-up artistutbildning). Jag är alltså inte någon skolad expert;-P

Mitt mål med den här bloggen är att samla recept (beprövade klassiker som nya påhitt), med så enkla & överskådliga förklaringar som möjligt. Jag vill att det ska vara lätt & roligt att gå efter recepten i den här bloggen & med en så liten marginal som möjligt för misslyckande. Även barn & nybörjare i köket skall kunna följa mina beskrivningar & få ett lyckat resultat.

Jag vill även att det skall vara enkelt att hitta det man söker. Sedan, att utifrån simpla basrecept själv kunna experimentera sig fram med olika smaker & utseende. Bli inspirerad till att göra något med en personlig touch, eller bara kopiera ett recept rakt av. Ibland kanske man nämligen vill göra något kreativt & eget, men ibland kanske man bara vill göra "exakt en sådan där tårta som på den bilden", jag vill kunna inspirera till bägge i den här bloggen.

Mitt mål är även att alla recept ska ha enkla steg för steg beskrivningar med bilder (än så länge är det endast ett fåtal som har dessa beskrivningar, men som sagt, målet är att alla ska ha det). Kanske även videoklipp på hur man gör, men det får nog bli någon gång längre fram.

Vid frågor eller funderingar, tveka inte att maila mig på adressen nedan! Jag försöker svara så fort jag kan:)

Hoppas att du gillar bloggen!

/Paddja;-)

Kontakt
paddjas@gmail.com

Prints
Är du intresserad av att köpa någon av mina prints? Skicka ett mail till adressen ovan med namnet på den print du är intresserad av tillsammans med önskad leveransadress. Printen skickas samma dag eller senast dagen efter, under vardagar. Fakturan skickas separat.

©opyright
Observera att alla bilder (foton & illustrationer) är mina (om inget annat är angivet). Överträd INTE upphovsrätten. Användning för egen vinst eller utan tillstånd är INTE tillåtet. Var god respektera den tid och det arbete som läggs ner.

Please take note that all pictures (photos & art illustrations) are mine (unless stated otherwise). Do NOT violate the copyright. You may NOT use for profit or without authorization. Please respect the time and effort that is being put in.

Källor

Länkar

Inga kommentarer: